S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

E-shop


Úvod »Mikov Mikulášovice 1794» Ocílka MIKOV 898-OD-25/RUBY OVÁLNÁ


        

Ocílka MIKOV 898-OD-25/RUBY OVÁLNÁ

skladem

 

Pečlivě zpracovaní, zasazení dřevěné rukojeti do masivního ocelového těla nože - to jsou kvalitní nože RUBY.

novinka

naše cena bez DPH: 1 397 Kč (55 EUR)

naše cena s DPH(21 %): 1 690 Kč (66 EUR)


do košíku:
  ks  
Číslo produktu: 1000009
Výrobce: Mikov s.r.o.

Informace o výrobku OCÍLKA 898-OD-25/RUBY OVÁLNÁ
 
OCÍLKA 898-OD-25/RUBY OVÁLNÁ má čepel zpracovanou do oválného tvarů. Své nože tak budete udržovat déle ostré pomocí větší pracovní plochy, než je tomu u ocílek kulatých. Pracovní část je vyrobena z nástrojové chrom-vanadové oceli třídy 19421. Tvrdochromová povrchová úprava je pak samozřejmostí. Pracovní délka je 250 mm a díky kvalitním materiálům se hodí k ostření kuchyňských a řeznických nožů včetně kovaných. Čepel ocílky s jemně opracovaným povrchem je zasazena do dřevěného držadla. To má pak ergonomický tvar k bezpečnému uchopení při práci. Pečlivě opracovaná je zasazena do dřevěného držadla. Rukojeť je pak dokonale ergonomická a je našimi konstruktéry a designéry navržena tak, aby s nožem umožnila pohodlnou a bezpečnou práci. Ocílku při ošetření ostří u vašich nožů používejte dříve, než dojde k jejich úplnému otupení.

Je mnoho způsobů jak použít ocílku k tomu, aby oživila ostří, které již není v perfektní kondici.

Dvě nejpoužívanější metody.

*

S ohleden na kombinaci přírodních materiálů se nože RUBY umývejí pouze ručně. Při mytí v myčce může dojít vlivem vysokých teplot u některých mycích přogramů k poškozená rukojeti nože. Na vysoké teploty je pak citlivé i samotné precizní ostří.

*

Po použití nůž pečlivě samostetně omyjte bežným prostředkem na mytí nádobí. Nenechávejte nůž v prostoru na mytí spolu s ostatním nádobím. Při kontaktu ostří s jiným kuchyňským náčiním může dojít k jeho otupení.

*

Po použití na krájení syrových potravin, především například při přechodu z tepelně neupraveného (nejen) kuřecího masa na zeleninu nůž po použití na maso pečlivě omyjte a utřete.

*

Po použití nůž umyjte a pečlivě osušte. Na kovových plochách čepele se pak nebudou tvořit skvrny po samovolném osušení. 

NzFiZjQ4O